dilluns, 6 de febrer de 2017

CREMA DE CARBASSA

CREMA DE CARBASSA
La recepta de la crema de carbassa l'hem elaborada la Cristina i la Judit, vam ser la primera parella de cuinar. Aquesta fruita assimilada a verdura, a més de ser molt nutritiva i rica en vitamines i minerals, ens pot ajudar a regular els nivells de sucre a la sang, ens protegeix la vista i el cor, prevé el càncer...


INGREDIENTS:
350 g de carbassa
Una ceba
Una patata
Sal
Oli
Nata liquida
"Picatostes"


PREPARACIÓ:
Primer tallem la ceba, la patata i la carbassa a daus.
Posem una cassola amb oli d’oliva a poc foc i afegim la ceba.
Quan esta una mica rossa afegim la patata i la carbassa.
Salpebrem.
Deixem uns minuts que es dauri i afegim aigua.
Deixem que bulli uns 10 minuts fins que la patata i la carbassa estiguin toves.
Treiem una mica d’aigua, i triturem.
Afegim nata líquida i remenem.
I finalment tirem un raig d’oli i afegim picatostes.


BON PROFIT!!
Còpia de P70111-121526.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada