Ja estem a la primavera, hem estrenat nova estació i nou grup d'alumnes del projecte "Jo cuino".
Ara son els nois i noies de 1r ESO-B els que es posen davant els fogons i compartiran les seves experiències amb tots vosaltres.
I com la primavera la sang altera, hem començat amb molta força, vegeu aquestes noves receptes i ja ens direu.....

BON PROFIT!!


dijous, 16 de febrer de 2017

GOTS DE MASCARPONE I FRIUTA


GOTS DE MASCARPONE, IOGURT, PERSIMMON I PLÀTAN

Hola avui us ensenyarem a fer unes postres d'hivern fàcil, senzill i boníssim que podeu fer a casa, fet amb productes típics d'aquesta estació fàcils de trobar.

COMENCEM!


INGREDIENTS:
-Una terrina de mascarpone 
-3 iogurts
-3 plàtans
-Un pessic de sucre
-3 caquis persimons

PROCÉS:
Primer barregem el mascarpone  i el iogurt, ens ha de quedar una massa consistent i cremosa, hi afegim una mica de sucre i ho reservem a la nevera perquè s'ha de servir fred.

Mentrestant tallem els persimons i el trossegem després els fiquem a la batedora, fem el mateix amb el plàtan i el deixem en dos gots separats.
Per muntar el plat, agafem gots i comencem a fer capes. primer posem el plàtan però molt poquet, a sobre el mascarpone i el caqui, acabem amb una capa de mascarpone i ja esta!!!!






Així es com ens han quedat, oi que tenen bona pinta?

BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada