La Omaima i el Mohamed us presentem un pastís per llepar-vos el dits...
Ingredients:
- 100 g de sucre
- 3 ous
- 1/2 kg de maduixots
- 40 g de maizena
- 1 full de gelatina
Per fer la crema pastissera: Poseu 1/2 l de llet al foc, amb 100 g de sucre. Quan sigui a punt de bullir, barregeu 40 g de maizena i 3 rovells d’ou en una petita quantitat de llet freda i afegiu-ho a la mescla del foc. Deixeu-ho bullir.
Per fer el pastís: Estireu la pasta brisa sobre el motlle i punxeu-la lleugerament amb una forquilla. Deixeu-la coure al forn, ja escalfat, durant 15 minuts a 180 ºC. Un cop la pasta estigui freda, acabeu d’omplir el motlle amb la crema i cobriu-la amb els maduixots tallats per la meitat. Finalment, pinteu el pastís amb gelatina.
Per fer el pastís: Estireu la pasta brisa sobre el motlle i punxeu-la lleugerament amb una forquilla. Deixeu-la coure al forn, ja escalfat, durant 15 minuts a 180 ºC. Un cop la pasta estigui freda, acabeu d’omplir el motlle amb la crema i cobriu-la amb els maduixots tallats per la meitat. Finalment, pinteu el pastís amb gelatina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada