diumenge, 2 d’abril de 2017

PATATES FARCIDES AMB SALSA DE BLEDES


Aquesta setmana a la classe de cuina hem preparat unes patates farcides amb salsa de bledes. A nosaltres ens han agradat molt i esperem que a vosaltres també us agradin.


PRODUCTE PRINCIPAL: La Bleda
La bleda és una hortalissa d'origen mediterrani molt antiga, se sap del cert que els grecs la utilitzaven des del segle V a.C.
És un producte que no ens agrada massa als nens i nenes, encara que sabem que és molt saludable. Porta moltes vitamines, sobretot del grup A, B i C, minerals com ferro, calci o potassi, i, evidentment molta fibra.

DSC01628.JPGINGREDIENTS:
1 Menat de bledes
4 Patates mitjanes
Formatge parmesà
120 ml de nata líquida
DSC01651.JPG
DSC01642.JPG

ELABORACIÓ
Primer fem bullir les patates senceres i les bledes i les triem (per aquest plat només fem servir les fulles de les bledes)
A continuació, les barregem en la batedora amb la nata líquida i el formatge. 
Quan tenim feta la salsa, hi afegim sal i pebre al gust.
Seguidament tallem les patates en lamines gruixudes. Una altra opció és partir-les per la meitat i buidar-les,  
Un cop tinguem les patates tallades, hi escampem per sobre la salsa.
Per últim, tirem un xic de formatge a sobre i ho posem al forn per que es gratini.

Fan bona pinta oi?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada