Aquest dimecres passat vàrem començat a cuinar les parelles del projecte i la Salima i jo ens vam oferir voluntàries per començar primeres.
Jo aquesta recepta la coneixia molt bé perquè la meva àvia la fa molts diumenges per dinar, li vaig dir a la Salima que si tenia alguna recepta pensada i amb va dir que no, llavors jo li vaig proposar si volia fer arròs amb verdures i li va semblar bé.
ARRÒS AMB VERDURES
Aquesta recepta s'hi pot posar peix o carn però com hi ha gent de la classe que no en pot menjar, nosaltres no n'hi vam posar. A més les verdures es poden variar depenent de l'època de l'any.
INGREDIENTS
- 1 pastanaga
- 1 grapat de mongeta tendra
- 1 ceba petita
- 1 llauna de calamars en tires
- 2 tomàquets
- Totes les verdures que vulguem
- arròs
ELABORACIÓ
- Posem a bullir aigua amb una olla.
- Rentem totes les verdures.
- Les tallem ben petites.
- Fregim la ceba amb el tomàquet i quan estigui fregit el podem passar per la batedora, així no es troben les llavors. (opcional)
- Quan tenim totes les verdures cuites amb el sofregit hi afegim l’arròs i el fem enrossir una mica, seguidament hi tirem l'aigua que havien posat a bullir.
- Quan torni a arrencar el bull el deixem uns 18 minuts que es cogui.
- Després apaguem el foc i el tapem amb paper de plata perquè s’acabi de fer.
- Emplatem i..... bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada