diumenge, 2 d’abril de 2017



CROQUETES DE BLEDES

Aquesta setmana els alumnes de 1r B hem cuinat unes croquetes de bledes boníssimes! Al principi no estàvem gaire convençunts que estiguessin bones, però un cop les vam haver tastat...

Ingerdients:


  • Un manat de bledes
  • Una ceba grossa
  • 100g de farina de blat
  • 1/4 de litre de llet
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre triturat
  • 2 ous
  • Pa rallat  


Elaboració:

Rentem les bledes i les tallem, separem la tija i la fulla.
Un cop rentades i tallades les posem a bullir amb aigua i sal.
Quan siguin toves les escorrem i assequem, separem les 2 parts

en plats diferents (per fer les croquetes farem sevir les tiges ja que les fulles les hem utilitzat abans per farcir les patates)
Tallem la ceba ben fina i la fregim a foc baix fins que estigui rossa.
Afegim les bledes ben trinxades i la farina a la paella amb la ceba.
Deixem coure la farina un parell de minuts i afegim la llet sense deixar de remenar amb una forquilla perquè no quedin grumolls.
Fem boles amb la massa per tal que quedi una forma de croqueta.
Les passem per ou i pa ratllat.
Fregim les croquetes i les deixem refredar.

BON PROFIT!☺☺☺



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada