Ingredients:
-6 ous
- ceba
- 1 o 2 bola de formatge mozzarella
- fulles de ruca
- oli i sal
Preparació:
1- Tallem les verdures en quadrats petits.
2- Després quant les hem acabat de tallar, es posem a la paella amb una mica de oli i ho anem remenant perquè no s'enganxi. Quant estigui cuit ho traiem i ho posem amb un plat a part.
3- A continuació trenquem els ous, hi posem una mica de sal i els deixatem bé.
4- Quant tenim els ous ben deixatats, amb el mateix bol, h i posem la verdura i ho tornem a remenar.
5- Ho posem a la paella amb una mica d'oli, com si fessis una truita francesa.
6- Quan tenim la truita una mica cuita, la traiem de la paella i la posem a dins un bol gran i a sobre hi posem 1 o 2 boles de formatge "mozzarella".
7- Quan ja hem posat el formatge a sobre de la truita, també hi posem les fulles de ruca tallades petites. Ho posem tot al forn durant 30 o 45 minuts.
4- Quant tenim els ous ben deixatats, amb el mateix bol, h i posem la verdura i ho tornem a remenar.
5- Ho posem a la paella amb una mica d'oli, com si fessis una truita francesa.
6- Quan tenim la truita una mica cuita, la traiem de la paella i la posem a dins un bol gran i a sobre hi posem 1 o 2 boles de formatge "mozzarella".
7- Quan ja hem posat el formatge a sobre de la truita, també hi posem les fulles de ruca tallades petites. Ho posem tot al forn durant 30 o 45 minuts.
8- Quant el formatge ja esta desfet ho traiem del forn i ja tenim la nostre "quiche" de verdures i formatge
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada