dilluns, 29 d’abril de 2019

MANDONGUILLES DE POLLASTRE AMB SALSA D’API


INGREDIENTS:
Per a les mandonguilles:
-1 kg de carn picada de pollastre
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- pebre negre
- nou moscada
-farina
- oli d'oliva
-sal
Per a la salsa d'api:
- 250 gr d'api
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 patata
-1 cullerada de mantega
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- pebre blanc
- sal

AIXÍ HO CUINEM:


Per fer les mandonguilles, posem en un bol la carn picada i li afegim la ceba i els alls molt picadets. Salpebrem i afegim un polsim de nou moscada. Ho barregem tot bé.


Fem boles amb aquesta massa i les passem per farina. Les fregim en oli ben calent i, quan estiguin daurades, les anem traient i escorrent sobre paper absorbent.


D'altra banda preparem la salsa. Per a això, vam netejar l'api i el trossegem. Piquem també la ceba i la nem els alls.


Escalfem una cullerada d'oli i una altra de mantega en una olla. Hi tirem els alls, la ceba i l'api i ho ofeguem tot durant 10 minuts. Afegim la patata trossejada, cobrim amb aigua i salpebrem. Coem durant 15 minuts. Retirem del foc, ho passem per la batedora i ho colem després, per a obtenir una crema fina.


Tornem a posar-la al foc i fiquem les mandonguilles en aquesta salsa per donar-li un últim bull.


Cap comentari:

Publica un comentari