dilluns, 8 d’abril de 2019

ARRÒS AMB LLET

ARRÒS AMB LLET


Ingredients:
- 2 litres de llet normal
- 4 tasses de cafè d'arròs
- Canela en rama i en pols
- 1 got d'aigua ( aprox. 300 ml.)
- 3 trossos de pela de taronja
- 7 cullerades soperas de sucre


Elaboració:
- Posem la llet a la cassola i una mica d'aigua.
- Pelem una taronja i tirem la pela (però no tota nomès tres trossos)
- Fiquem  tres trossos de canyella en rama
- Posem el sucre
- Remanem perquè el sucre no s'enganxi
- Esperem a que comenci bullir
- A continuació tirem l'arròs
- Esperem fins que arrenqui el bull i abaixem el foc.
- Remanem tot sovint perquè no s'enganxi o vessi.
- Quan hagin passat 15 minuts, aboquem l'arròs amb llet a una safata.
- Quan s'hagi refredat, l'emplatem i hi tirem per sobre la canyella en pols.



Es tarda 1 hora en fer aproximadament.


Arròs i llet o arròs amb llet són unes postres fetes amb arròs cuit amb llet ensucrada i aromatitzada amb peles de cítrics (normalment llimona) i amb canyella. Se sol menjar fred
i empolsat amb canyella en pols.


Cap comentari:

Publica un comentari