dilluns, 8 d’abril de 2019

BROWNIE
Ingredients:
-4 ous
-150 g de sucre
-1 paquet de xocolata
-2 gots grans de farina
-1 sobre de llevat
-2 cullerades de colacao
-6 cullerades de llet
-1 grapat de nous 150 g de mantega
-Decoracions…..
PREPARACIÓ

Fiquem la xocolata i la mantega en un bol al microones i esperem
a que es fongui.
Treien el bol unes quantes vegades i remenem perquè no es cremi.
Agafem els ous en un altre bol hi afegim el sucre i ho batem bé.
Afegim la xocolata fosa i seguim barrejant-ho tot junt.
En un altre bol barregem farina, llevat, colacao, els ous batuts, la llet
i les nous.
Barregem bé i en un motlle amb mantega aboquem la massa.
Fiquem al microones durant 5 minuts.
Triem el motlle i ho deixem reposar uns altres 5 minuts.
Després de refredar-se tallem el brownie en diferents porcions
i ho decorem al nostre gust.






INFORMACIÓ DE LA XOCOLATA

La xocolata es originària de Mèxic, des de molt antic, hi ha dades del 1500 aC.
Els Olmeques, nadius del golf de Mèxic, ja consumien el cacau.
Al segle III, la beguda de xocolata era consumida principalment per la classe
alta dels Maies amb fins cerimonials.
En la seva composició, es barrejava el cacau amb bitxo, vainilla, mel o altres
components.
Els asteques ( s XI a XVI), a més de consumir la xocolata com a beguda freda
pròpia de classes altes, utilitzaven el cacau com a moneda i ho associaven
amb Xochiquetzal, la deessa de la fertilitat.


Cap comentari:

Publica un comentari