Els ingredients de la primera recepta (milfulles de poma amb nous) són els següents:
- 3 pomes
- 1 llimona
- nous
- sucre morè
- canyella
Elaboració:
Pelem les pomes, les tallem a rodanxes i els hi tirem una mica de llimona perquè no es tornin lletges.
Xafem les nous amb un morter i barregem mitja cullerada de canyella i una de sucre morè.
Posem quatre rodanxes (o les que càpiguen a la safata), una a cada extrem del recipient.
A sobre de cada rodanxa hi posem la barreja de nous, sucre i canyella, la tapem amb una altra rodanxa i seguim fent el mateix fins tenir 4 pisos.
Finalment ho fiquem al forn durant uns 20 minuts i hi tirem una mica de mel per sobre.
També, ja que hi estàvem posat, van fer una altre recepta de pomes amb crema pastissera que, en el nostre cas, hi vam posar "natilles"
Ingredients:
Tallem les pomes a rodanxes, s'hi tira una mica de sucre per sobre i es passen per la planxa mig minut per banda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada