dijous, 2 de març de 2017

CHEESY POTATOS BREAD ROLL


Hola, som la Sehreen i la Hala, i som de 1r ESO A. Per la nostra recepta havíem pensat fer una cosa diferent, una recepta de Pakistan. Com ja diu el títol em fet servir pa, formatge, patates i com ja sabeu tots tres aliments ens porten hidrats de carboni, que ens aporten molta energia per el nostre dia a dia.

-17 llesques de pa de motlle sense crosta
- formatge ratllat
- 6 patates bullides,
- 1 ceba
- Unes fulles de coriandre, finament picat
- xili amb pols, pebre, cumi, ajwain, cúrcuma
- sal i oli per fregir


Preparació:
En un bol gran barregem el puré de patates, afegim les fulles de coriandre picat i la ceba. A continuació també hi afegim les espècies seques com la pols de xili, el pebre amb coriandre, cumí, ajwain, cúrcuma i la sal. Ho treballem amb les mans i quan ho tenim ben barrejat hi tirem el formatge ratllat i seguim fins que quedi una pasta homogènia. 


A continuació prenem una petita quantitat del farcit i preparem petites boles en forma d'oval. Assegureu-vos que la mida és petita.
Aixafem el pa de motlle per deixar-lo el més prim possible. Això ajuda a evitar que absorbeixi l'oli quan es fregeix. Col·loquem el farciment preparat prèviament al mig de la llesca de pa i la tanquem. Hem de pressionar les vores per segellar el paquet, per això les mullem amb una mica d'aigua. Si no segellem de manera adequada, el farciment sortirà i es barrejarà amb l'oli mentre el fregim. 
Escalfem l'oli de fregir i hi tirem els rotllos, els fem coure a foc mitjà. Es fregeixen fins que estan daurats, els trèiem i els deixem escórrer sobre paper absorbent.
Em de servir aquesta pasta de pa farcida ben calenta.
BON PROFIT!!!           




 Amb la barreja de patates i espècies que ens ha sobrat, em fet uns farcells de col ja que aquesta verdura és típica d'hivern.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada