Aquestes croquetes semblen difícil de fer, però la veritat és que no ho són. Amb una mica de paciència surten perfectes. I molt bones.
Ingredients
- 1 ceba
- 70 g de farina
- 1/2 l de llet
- 1/2 l de crema de llet
- 70 g de mantega
- 2 grans d’all
- 30 g de julivert picat
- oli d’oliva
- 1 ou
- pa ratllat
Preparació
En una paella amb mantega i un raig d’oli sofregim la ceba i els alls picats. A continuació, hi afegim el bacallà esqueixat i ben escorregut juntament amb el julivert picat. Ho deixem coure fins que deixi anar tota l’aigua.
Seguidament, hi afegim la farina i la deixem coure uns segons perquè no quedin grumolls. A continuació, hi afegim la llet i la crema de llet calentes, i ho deixem coure lentament uns 10 minuts.
Ho passem tot en un bol i ho triturem amb la batedora elèctrica fins a obtenir una pasta homogènia.
Ho posem en una paella antiadherent i ho anem remenant amb una cullera de fusta fins que quedi ben lligat, és a dir, que la pasta es desprengui fàcilment de la paella.
Deixem reposar i refredar la pasta. Quan estigui freda, comencem a fer la forma de les croquetes. Primer en fem boles, les passem per la farina, l’ou batut i, finalment, pel pa ratllat.
Les fregim en oli abundant i molt calent.
Oi que fan bona pinta???
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada