Som l'Oriol F, l'Anna O, el David L i l'Iker R, hem fet aquesta recepta perquè a tots ens agradava el carabassó i els calçots i vam decidir fer aquesta recepta ara que és la temporada dels calçots.
Ingredients de salsa de Calçots:
-1 All cru (gra)
-30 g d'ametlla torrades i pelades
-30 g d'avellana torrades i pelades
-3 o 4 tomàquets escalivats
-1 llesca de pa sec
-1 polpa de nyora o dos cullerades de pebre vermell
-Sal
-Un rajolí de vinagre
Agafem les ametlles i les avellanes torrades i pelades i les piquem amb un morter. A part fregim el pa.
Pelem i posem l'all, la llesca de pa i la nyora amb les avellanes i les ametlles. Ho posem tot al bol de la batedora amb els tomàquets i l'oli, ho batem fins que quedi una salsa amb la consistència que volem.
ingredients de calçots:
-Calçots
-Ous
-.Farina
-Oli
preparació:
Agafem el calçot i li tallem la part verda. Tallem la punta del calçot i el pelem.
Els fem bullir un o dos minuts.
Trenquem els ous, els batem i hi barregem la farina fins que quedi una pasta homogènia.
Suquem en aquesta pasta els calçots tallats.
Llavors en una paella amb oli els posem a fregir.
Quant estan daurats, ja els podem treure i servir
Ingredients carabassó:
-carabassó
-ous
-oli
-farina
-Sal
preparació:
Tallem el carabassó a rodanxes, el salem una mica i el passem per ou batut i per farina. Cada cosa en un plat diferent.El posem a la paella a fregir amb força oli fins que quedi dauradet, el traiem i el posem sobre paper de cuina perquè s'escorri.
BON PROFIT!!!!
-Calçots
-Ous
-.Farina
-Oli
preparació:
Agafem el calçot i li tallem la part verda. Tallem la punta del calçot i el pelem.
Els fem bullir un o dos minuts.
Trenquem els ous, els batem i hi barregem la farina fins que quedi una pasta homogènia.
Suquem en aquesta pasta els calçots tallats.
Llavors en una paella amb oli els posem a fregir.
Quant estan daurats, ja els podem treure i servir
ingredients |
Ingredients carabassó:
-carabassó
-ous
-oli
-farina
-Sal
preparació:
Tallem el carabassó a rodanxes, el salem una mica i el passem per ou batut i per farina. Cada cosa en un plat diferent.El posem a la paella a fregir amb força oli fins que quedi dauradet, el traiem i el posem sobre paper de cuina perquè s'escorri.
resultat |
resultat |
BON PROFIT!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada