dimecres, 13 de desembre del 2017

Flam de castanyes


FLAM DE CASTANYES 


  INGREDIENTS:
  • 380g de castanyes (pesades sense pela)
  • 300g de llet
  • 4 ous XL
  • 1 baina de vainilla
  • caramel líquid
  ELABORACIÓ
Posa en un recipient les castanyes bullides i tallades a trossets, afegeix la llet, els ous, el sucre i l'interior de la baina de la vainilla, és a dir la pols de la vainilla. També pots fer servir una gotes de essència de vainilla. 














Tritura-ho amb la batedora fins obtenir una crema lleugera, fina i homogènia, pots passar-lo per el col·lador si vols.


Si tenim temps, ho deixem reposar 1 hora a la nevera, si no ho posem en un motlle untat amb caramel líquid i cap al microones. (nosaltres ho vam fer així ja que no teníem temps).                                                                         



Desprès d'uns 20 minuts (depèn de la potència del microones), ja està fet. Llavors es deixa refredar, el desmotlles i ja te'l pots menjar.

No va quedar molt maco, però era boníííííssimmmm!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada