dimarts, 12 de desembre del 2017

Espaguetis amb salsa de ceps

Som el grup que ha fet aquesta recepta i aquest grup està format per l'Adrià, l'Alba, la Judit i el Martí.
Aquesta recepta la va trobar l'Alba i ens va semblar a tots bé. 
La recepta és la següent.


INGREDIENTS:

  • 250 g d'espaguetis 
  • ceps 
  • 1 ceba  
  • 2 grans d'all
  • crema de llet
  • sal


PREPARACIÓ
Primer hem de posar els bolets amb un bol i aigua durant 10 minuts, a part, posem una cassola al foc i esperem que bulli l'aigua i després tirar-hi els espaguetis. 
Mentrestant, hem de tallar la ceba i els dos grans d'all i els triturem juntament amb els bolets amb la batedora.
Quan ja ho hem triturat, tirem la barreja en una paella i ho fregim tot. Tirem la crema de llet a la paella amb la barreja i ho anem remenant fins que quedi d'un color marró i cremós. 

Després colem els espaguetis i seguidament, perquè no es refredin, els afegim dins la paella i ho remenem fins que la crema hagi quedat ben escampada per tot arreu.

Esperem que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada