Ja estem a la primavera, hem estrenat nova estació i nou grup d'alumnes del projecte "Jo cuino".
Ara son els nois i noies de 1r ESO-B els que es posen davant els fogons i compartiran les seves experiències amb tots vosaltres.
I com la primavera la sang altera, hem començat amb molta força, vegeu aquestes noves receptes i ja ens direu.....

BON PROFIT!!


dijous, 17 de novembre de 2016

POLLASTRE ROSTIT A LA LLIMONA 
AMB BOLETS

Durant aquesta setmana, a mi i al Carles ens ha tocat cuinar. Hem fet una recepta una mica complicada. Hem variat una mica la recepta, 
ja que portava vi blanc i pa ratllat.
El pollastre porta proteïnes i la llimona vitamines. Esperem que us agradi la recepta



Ingredients per a 4 persones:

-1 pollastre tallat a vuitens(nosaltres hem fet servir només cuixes)
-2 llimones
-2 grans d'all
-4 brots de julivert
-1/2 cullerada sopera de pebre vermell
-2-3 cullerades d'oli, sal i pebre

Preparació

En primer lloc hem de treure la pell del pollastre, el polim i li tirem sal i pebre. En segon lloc l'hem de ficar en una cassola amb oli i mig got d'aigua. Seguidament hem de regar-lo amb el suc de llimona, i deixem els trossos de llimona exprimits entre els talls de pollastre. El coem amb la cassola tapada durant uns 30 minuts. 
Fem un picada amb d'all, el julivert, sal, pebre vermell i el suc de l'altra llimona. Repartim aquesta picada per sobre del pollastre i el deixem coure durant uns 10 minuts més. També hi afegim els bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada