Hola, som els alumnes de 1r C i aquesta és la primera recepta que em fet, fa poc va ser Sant Josep i aquest menjar és típic de l'època, tot i que es menja durant tot l'any.
INGREDIENTS:
- 1 litre de llet
- 6 rovells d'ou
-200 grams de sucre
-40 grams de midó o maizena
-Canyella i pela de llimona
PREPARACIÓ:
- Primer de tot, vam posar la llet a escalfar i mentrestant, en un bol separàvem la clara dels ous del rovell.
- Quan la llet ja estava calenta hi vam posar canyella i la pell de la llimona.
- Als rovells dels ous hi vam afegir una part de la llet, que havíem deixat sense escalfar, sucre i el midó o maizena.
- Després ho vam barrejar tot amb la batedora i ho vam afegir a la llet calenta.
- Vam remenar la barreja fins que es va començar a espessir i, llavors, ho vam retirar del foc.
- Després ho vam posar en unes cassoletes de fang i ho vam deixar refredar i ens ho vam menjar.
Va quedar molt bo !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada