dilluns, 15 de gener del 2018

Per preparar el Nadal, res millor que preparar dos trossos de massapà, un de taronja i l'atre de xocolata, enrollats junts semblen un braç de gitano i, quan els tallem queda molt original.
MASSAPÀ DE XOCOLATA I TARONJA

INGREDIENTS MASSAPÀ XOCOLATA:
- 250 g de farina d'ametlla
- 85 g de sucre moreno
- 75 g d'aigua
- 20 g de cacau en pols

INGREDIENTS MASSAPÀ DE TARONJA:
- 250 g de farina d'ametlla
- 85 g de sucre
- 75 g d'aigua
- Ratlladura de 2-3 taronges

ELABORACIÓ:
1. En un cassó posem els 75 g d'aigua  i els 85 g de sucre moreno.
2. Posem el cassó al foc i anem remenant amb una cullera de fusta, fins que bulli.
3. Quan estigui bullint afegim la farina d'ametlla i el cacau.
4. Baixem el foc i deixem coure una mica el massapà sense deixar de remenar.
5. Ho traurem del foc i ho deixarem refredar.
6. En un altre cassó prepararem el massapà de taronja.
7. Tornarem a posar al foc el sucre i l'aigua
8. Quan comenci a bullir hi afegirem la farina i la taronja ratllada.
9. Deixarem coure uns minuts i llavors el deixarem refredar.
10. Quan els massapans estiguin temperats ja els podem estirar.
11. Agafem dos fulls de forn i dibuixem un quadrat 18 x 18 cm cadascun.
12. Escampem el massapà amb un corró.
13. Un cop tinguem els dos quadrats de massapà, els posem a la nevera.
14. Quan els vulguem muntar, els posem un sobre l'altre i els enrosquem sobre si mateixos.
15. els podem decorar amb boletes de massapà, trossos de taronja, o el que vulguem.


                                                                       BON PROFIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada