dimecres, 24 de gener del 2018

FLAM DE MANGO, COCO I CANELLA AMB MEL

INGREDIENTS:
- 3 ous
- un bric petit de nata per cuinar 200 ml
- 2 cullerades de sucre
- 1 mango
- una mica de canyella
- una mica de sal 
- 2 cullerades de coco ratllat
- 1 fulla de menta
- mel

PREPARACIÓ:
1. Pelem el mango, li traiem l'os, el tallem a trossets i el posem al bol de la batedora juntament amb una mica de canyella, 2 cullerades de coco ratllat i la nata.

2. Ho triturem tot amb la batedora. Mentrestant separem els rovells de les clares dels ous, les clares juntes amb una mica de sal les batrem fins que quedin a punt de neu. Desprès hi afegim els rovells i seguim baten, ara més suaument, una mica. Hi anem posant la fruita i les 2 cullerades de sucre.

3. Ho barregem tot bé. ho posem en uns motlles individuals o en un de gran i ho posem al microones (mitja potencia) uns 5 min. El temps dependrà de cada microones. Ho hem d'anar controlant fins que es qualla i té la textura de flam.

4. Ho traiem del microones i ho posem a refredar a la nevera. A l'hora de servir ho traiem dels motlles i hi posem la mel i la menta per sobre.

                                               
Oi que han quedat prou bé???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada