dilluns, 19 de febrer del 2018


CONOS DE PATATA I TONYINA


Hola som el grup format per la Queralt, la Laura, el Líam i el Ferran. 
Aquesta setmana ens ha tocat a nosaltres fer la recepta. 
Hem fet uns cons de patata i tonyina, hem triat aquesta recepta perquè hem 
pensat que la patata agrada a tothom i amb aquesta recepta, que és molt 
fàcil de fer, pots quedar com un autèntic xef.


INGREDIENTS:
    -Maionesa
    -Patates
    -Tonyina
    - "Obleas para empanadillas"
    - Sal


PROCÉS:
1- Pelem i tallem les patates. Mentrestant posem a bullir els ous 
amb una mica de sal.
2- Al cap de 10 minuts de posar els ous al foc els deixem refredar.
3- Posem la patata tallada i pelada al microones amb aigua, 6 m. 
Mentrestant preparem els cons fent primer la forma amb paper 
de plata i després hi emboliquem la massa, ho posem al forn fins 
que estiguin daurats.
4- Agafem la tonyina, la maionesa i les patates en un bol, ho 
aixafem i ho barregem tot.
5- Pelem els ous, els tallem a trossets petits i els posem a la 
barreja.
6- Posem la barreja dins els cons i JA HEM ACABAT!!!
         


 BON PROFIT!


CURIOSITATS DEL MENJAR:

La tonyina es el peix més reconegut i apreciat al Mediterrani.


El 85% de la planta de la patata es comestible, porta molta 

aigua i energia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada