dilluns, 4 de juny del 2018

Canelons d'enciam



INGREDIENTS
  • 1 enciam
  • 250 g de pit de pollastre
  • 250 g de retalls de carn vedella tallats a daus
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • formatge ratllat
  • oli o mantega
  • sal
  • aigua
  • salsa beixamel
SALSA BEIXAMEL
  • mantega
  • llet
  • farina 
PREPARACIÓ
Primer de tot tallem el pit de pollastre i la carn de vedella a daus, igual fem amb el tomàquet, pelem la ceba i la tallem a trossos molt petits (picada). Un cop ho em tallat tot, posem oli a la paella i fregim la carn barrejada, quan la carn comença a estar daurada hi afegim la ceba i quan la ceba està una mica rossa hi afegim el tomàquet. 

Tallem l'enciam a fulles grans, les rentem i després les posem a bullir, quan l'aigua comença a bullir es treuen les fulles i hi passem aigua freda per sobre, les estenem sobre la taula que quedin ben llises i les deixem refredar. Agafem un safata i hi posem mantega.

Triturem la carn i la posem sobre les fulles d'enciam, les enrotllem com un caneló i les  posem a la safata untada de mantega. Per fer la salsa beixamel agafem una olla i posem mantega i farina ho barregem i hi afegim la llet, continuem barrejat perquè no quedin grumolls i quan comenci a espessir la traiem del foc. Posem la salsa beixamel per sobre els canelons i hi posem el formatge ratllat per sobre, un cop fet posem la safata al forn i esperem que el formatge es comenci a posar ros, ho trèiem del forn i bon profit! 

Estava boníssim!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada