INGREDIENTS
- 1 enciam
- 250 g de pit de pollastre
- 250 g de retalls de carn vedella tallats a daus
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- formatge ratllat
- oli o mantega
- sal
- aigua
- salsa beixamel
SALSA BEIXAMEL
- mantega
- llet
- farina
PREPARACIÓ
Primer de tot tallem el pit de pollastre i la carn de vedella a daus, igual fem amb el tomàquet, pelem la ceba i la tallem a trossos molt petits (picada). Un cop ho em tallat tot, posem oli a la paella i fregim la carn barrejada, quan la carn comença a estar daurada hi afegim la ceba i quan la ceba està una mica rossa hi afegim el tomàquet.
Tallem l'enciam a fulles grans, les rentem i després les posem a bullir, quan l'aigua comença a bullir es treuen les fulles i hi passem aigua freda per sobre, les estenem sobre la taula que quedin ben llises i les deixem refredar. Agafem un safata i hi posem mantega.
Triturem la carn i la posem sobre les fulles d'enciam, les enrotllem com un caneló i les posem a la safata untada de mantega. Per fer la salsa beixamel agafem una olla i posem mantega i farina ho barregem i hi afegim la llet, continuem barrejat perquè no quedin grumolls i quan comenci a espessir la traiem del foc. Posem la salsa beixamel per sobre els canelons i hi posem el formatge ratllat per sobre, un cop fet posem la safata al forn i esperem que el formatge es comenci a posar ros, ho trèiem del forn i bon profit!
Estava boníssim!!!
!
Tallem l'enciam a fulles grans, les rentem i després les posem a bullir, quan l'aigua comença a bullir es treuen les fulles i hi passem aigua freda per sobre, les estenem sobre la taula que quedin ben llises i les deixem refredar. Agafem un safata i hi posem mantega.
Triturem la carn i la posem sobre les fulles d'enciam, les enrotllem com un caneló i les posem a la safata untada de mantega. Per fer la salsa beixamel agafem una olla i posem mantega i farina ho barregem i hi afegim la llet, continuem barrejat perquè no quedin grumolls i quan comenci a espessir la traiem del foc. Posem la salsa beixamel per sobre els canelons i hi posem el formatge ratllat per sobre, un cop fet posem la safata al forn i esperem que el formatge es comenci a posar ros, ho trèiem del forn i bon profit!
Estava boníssim!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada