ARRÓS AMB CONILL I VERDURES
Ingredients:
320g arròs rodó
500g de conill
2 tomàquets
1 ceba
1 pebrot verd
picada
4-6 brins de safrà
sal
brou de carn
oli oliva
Procedeiment:
Enrossiu el conill tallat a trossos en una cassola de fang amb oli a ple foc. Reserveu el conill i
aprofiteu l'oli primer per fregir les carxofes, que reservareu, i després per a sofregir
la ceba i el pebrot tallats molt fins.
Afegiu el conill i remeneu-lo uns minuts. Afegiu les carxofes
i una mica més del doble de volum de caldo.
Prepareu una picada al morter amb les ametlles i el safrà mentre espereu que arrenqui
el bull. Afegiu arròs quan el caldo bulli fort i coeu-lo durant deu minuts. Deixateu la picada en
una mica de caldo calent i aboqueu-la a la cassola, remeneu i acabeu de coure tot junt durant
deu minuts més.
Èric.Jana.Joan.Andrea.T.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada