dilluns, 4 de juny del 2018

ARRÓS AMB CONILL I VERDURES

ARRÓS AMB CONILL I VERDURES

Ingredients:
 320g arròs rodó
 500g de conill
 2 tomàquets
 1 ceba
 1 pebrot verd
 picada
 4-6 brins de safrà
 sal
 brou de carn
 oli oliva

Procedeiment:
Enrossiu el conill tallat a trossos en una cassola de fang amb oli a ple foc. Reserveu el conill i
aprofiteu l'oli primer per fregir les carxofes, que reservareu, i després per a sofregir
la ceba i el pebrot tallats molt fins.

Afegiu el conill i remeneu-lo uns minuts. Afegiu les carxofes
 i una mica més del doble de volum de caldo.

Prepareu una picada al morter amb les ametlles i el safrà mentre espereu que arrenqui
el bull. Afegiu arròs quan el caldo bulli fort i coeu-lo durant deu minuts. Deixateu la picada en
una mica de caldo calent i aboqueu-la a la cassola, remeneu i acabeu de coure tot junt durant
deu minuts més.

Èric.Jana.Joan.Andrea.T.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada