dimarts, 27 de febrer del 2018

Maki shushi


Hola som el Eudald, la Gihan, la Estel i la Núria i hem fet la recepta d'un plat d'origen Xines però avui en dia es coneix més com un plat tradicional de Japó.

Ingredients:
-500g d’arròs de shushi
-750g d’aigua
-5 Algues nori
-Vinagre d’arrós
-Una esterilla de palets
-Mango
-Cogombre
-Salmó fumat
-Pastanaga
-Soja


Procediment:
1. Netegem l’arròs una bona estona amb aigua freda fins a treure-li tot el midó, canviem l’aigua de tant en tant. Un cop fet això, deixem que s’escorri durant 15 minuts.


2. Mentre l’arròs s’escorre, tallarem la pastanaga, el salmó, el mango i el cogombre en tires de mig centímetre aproximadament.

3.Bullim la pastanaga.

4. Un cop s’hagi escorregut l’arròs, el posem a bullir. durant 20 minuts.

5. Agafem l’arròs i el fem refredar i el posem en algun recipient on el tinguem a mà. Li tirem uns 300 ml de vinagre d’arrós i remenem per què s’enganxi.

6. Posem una alga a sobre de l’esterilla pel costat més rugós, és important que quedi ben centrada. Comencem a posar arrós a sobre l’alga, deixant tres centímetres de marge per la part superior

7.Posem els ingredients en una línia veient que quedin ben repartits per tota l’amplada del shushi.

8.Enrotllem el shushi amb cura.

9.Tallem el rotllo de shushi en parts iguals d’uns dos centímetres de gruix amb un ganivet mullat d’aigua.






FANTÀSTIC!!!!!









.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada