dilluns, 7 de maig del 2018

PASTÍS DE MACARRONS GRATINATS



Ingredients:

llet (1 got)
1 ceba
250g macarrons
1 iogurt natural
75g pernil dolç
4 ous
150g formatge rallat
4 cullerades de tomàquet triturat
una mica de mantega
oli, sal i pebre


Preparació:


1-Primer pesem els macarrons i comencem a coure'ls (amb força aigua,oli i sal.)
2-Mentre el macarrons es van couen, tallem ben petita la ceba i la fregim durant 10 minuts i hi afegim el tomàquet triturat i el pernil dolç tallat.



3- Posem la llet, els ous, el iogurt i sal en un bol i ho batem tot plegat.
4- En aquest punt, nosaltres vam triturar la ceba ja que ens havien quedat uns trossos molt grossos.
5- Posem la mantega en una safata que pugui anar al forn.
6- Afegim els macarrons a la salsa de tomàquet i ceba, hi afegim per sobre la barreja que hem fet amb la llet, els ous i el iogurt, ho aboquem a la safata que tenim preparada i ho posarem al forn amb formatge per sobre.




Ens ha agradat molt!!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada