Aquesta setmana ens ha tocat fer la recepta a l'Alba i a mi, us deixem amb la recepta que vam triar.... Ho vam fer las primeres i no sabíem gaire com fer-ho però la veritat es que estem molt contentes de com va anar tot...
INGREDIENTS :
- 4 patates
- 2 cebes
- pernil dolç o bacon
- 8 làmines de formatge per fondre
- 1 pot de xampinyons (també es pot fer amb bolets frescos preferiblement acabats de collir ... però si no estem a la tardor o per el que sigui no hi han bolets amb conserva també estan be...)
- 30g de mantega
- una rajolinet de oli d'oliva
- sal
- orenga
PREPARACIÓ:
Pas 1: Rentar les patates senceres amb pell , punxar-les varis cops amb la forquilla i posar-les al microones.
Pas 2: Coure-les 7 minuts fins que la patata quedi tova. En una safata apte pel microones, posar la mantega i l'oli. (nosaltres només hi hem posat oli d'oliva que és més saludable)
Pas 3: Tallar la ceba a rodanxes fines, y posar-la a la safata al costat dels xampinyons. Coure a màxima potencia 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita.
Pas 4: Separar la
mitat de la ceba y reservar. Pelar les patates i tallar les rodanxes. En un
motlle posar una capa de ceba, els xampinyons , a sobre rodanxes de
patates tapant la ceba, hi posem una mica de sal (si no ni hem tirat al coure les patates), el pernil dolç o bacon a trocets.
Pas 5: Tornem a posar una altre capa igual que la anterior començant per la ceba i els xampinyons i a
continuació la resta, acabant amb el formatge i l'orenga. Posar en el microones fins que el formatge es desfaci.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada