dijous, 13 d’octubre del 2016

“CHIPS” CASOLANES
P60922-133810.jpgAquesta recepta és molt senzilla i l'hem elaborat la segona setmana de projecte. I és ideal per fer quan venen els amics a passar la tarda a casa.

Ingredients per a 4 persones:


-1 Patata
-2 Plàtans
-1 Moniato


Preparació:


El primer que hem de fer és rentar molt bé la patata i el moniato. En segon lloc hem de tallar la patata i el moniato en rodanxes molt primes (nosaltres ho hem fet amb una mandolina) . Seguidament hem de posar el que hem tallat molt prim en una safata adequada per després ficar-ho dos minuts al microones a màxima potència. Passats els dos minuts donarem la volta a les rodanxes i les tornarem a ficar al microones dos minut més.
Cal dir que abans de ficar-ho al microones s’ha d’haver tirat una sal a les rodanxes.
Quan s’està fent la patata i el moniato, podem aprofitar per preparar els plàtans. Els hem de pelar i els hem de tallar en rodanxes primes també.
Després hem de treure el que teníem al microones i hi fiquem el plàtan que hem tallat. Li fiquem més o menys un minut i mig per banda.



Informació:

Aquesta recepta conté aliments de tardor, com és el moniato. El moniato és una planta de la qual només ens mengem l’arrel, com passa amb la patata. És ric en hidrats de carboni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada