dimecres, 27 de febrer del 2019

QUICHE

                             

INGREDIENTS:

1OO G DE SALMÓ FUMAT
1 CARBASSÓ
2 PASTANAGUES GROSSES
1 MANAT D'ESPÀRRECS
100 G DE LLET
3 OUS
SAL I PEBRE
NOU MOSCADA

ELABORACIÓ:
1-PER FER LES VERDURES: Amb l'ajuda d'un adult, pelem les pastanagues i les tallem a daus. Rentem el carbassó i el tallem també a daus. Pelem la base del espàrrecs i en rebutgem la part més dura. Posem la pastanaga  i els espàrrecs en un recipient per a microones , el tapem i els coem a màxima potència 5 minuts. Ho reservem.
2_En un bol gran, batem els ous i els barregen amb la nata i la llet. Ho  salpebrem i hi posem una mica de nou moscada ratllada.

ENLLESTIM EL PLAT
3_Posem les verdures cuites. el carbassó i el salmó tallat menut, sobre la massa. Cobrim amb la barreja d'ous, nata i llet.
4_Ho enfornem, a 180 graus, durant 40 minuts.




                             BON PROFIT!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada