dimecres, 5 de desembre del 2018

CREMA DE CARABASSA

  ☺CREMA DE CARBASSA A LA EXQUISITA !





Ingredients:


Carabassa
Ceba
Porro
Bacon
caserios

Pas a Pas  

Primer de tot pelarem i tallarem la patata i la carbassa a daus. 
També tallarem la ceba i el porro. 
Posem una cassola al foc amb una mica d'oli, la ceba i el porro. 
Quan estigui una mica daurat hi afegim la patata i la carabassa, hi tirem sal i pebre i 
hi afegim aigua perquè es cogui bé. 
 



Quant estigui cuit ho treurem, ho escorrerem i ho reservarem, després coem el bacon i l'
afegim a la barreja anterior, ho triturem tot junt i, si cal, hi afegim una mica d'aigua de la
 cocció. 



A l'hora de servir, podem afegir-hi el formatge i alguns trossos de bacon sense triturar



                                                      BON PROFIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada