Hola som la Sara,el Manel, el Darius i la Paula. Aquesta vegada ens ha tocat a nosaltres fer la recepta i hem triat per fer una crema de carbassa, ja que la carbassa es típica de la tardor.
A més, la carbassa és un cúmul de virtuts; per una banda és un aliment rehidratant (té molta aigua, aproximadament un 90%); nutritivament la part seca és el 20% és proteïna, 70% hidrats de carboni i un 10% de greixos.
A més, la carbassa és un cúmul de virtuts; per una banda és un aliment rehidratant (té molta aigua, aproximadament un 90%); nutritivament la part seca és el 20% és proteïna, 70% hidrats de carboni i un 10% de greixos.
INGREDIENTS
- 1 PATATA
- 1 CEBA
- 1 CARABASSA
- 1 TROS DE PORRO
- 2 CUBS DE FORMATGE (LA VACA QUE RIE)
- PEBRE, SAL, JULIVERT
Es pela la carabassa i la resta de les verdures. Es posa tot en una olla amb aigua i una mica de sal i deixem al foc fins que totes les verdures estiguin toves.
Colem l'aigua
TERCER PAS:
Sobre les verdures bullides (calentes) afegim 2 cubs de formatge, sal i pebre (al nostre gust)
QUART PAS:
Per acabar ho triturem tot fins que quedi una crema molt fina i ja ho tindrem.
PER LA PRESENTACIÓ DEL PLAT
Escollim un plat i un bol dins el plat.
Posem la crema de carabassa dins el bol i sobre la crema posem unes quantes fulles de julivert. (amb gracia)
A nosaltres ens ha agradat molt fer aquesta recepta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada