dilluns, 15 de maig del 2017

Truita de patates



Avui, l'Alejandro i jo, us presentem dues maneres de fer una truita, la clàssica de  patates i una altre amb verdures del temps.

Truita de patates


Ingredients:

6 Ous
1 ceba
2 patates mitjanes
Sal
Oli

Elaboració:

Pelem les patates i les tallem, fem el mateix amb la ceba. Agafem una cassola i hi tirem una mica d'oli, que quedi el fons cobert,  hi tirem les patates amb la ceba i ho coem una mica.
Mentrestant, trenquem els ous i els batem, els hi tirem una mica de sal i els afegim  a la paella on hi tenim les patates i la ceba, ho anem barrejant amb cura fins que es solidifiqui la part d'abaix, ho girem amb l'ajuda d'un plat i ho repetim fins que quedi cuita al gust.

Espero que us agradi!! 




Informació de les patates: 
La patatera,és una planta herbàcia perenne de la família de les solanàcies originària d'Amèrica i cultivada arreu del món pels seus tubercles comestibles. Aquest tubercle, la patata, és de molt fàcil digestió , conté un 78% d'aigua i un 18% de midó. També conté proteïnes, minerals i diverses vitamines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada