CREMA DE CARBASSA
La recepta de la crema de carbassa l'hem elaborada la Cristina i la Judit, vam ser la primera parella de cuinar. Aquesta fruita assimilada a verdura, a més de ser molt nutritiva i rica en vitamines i minerals, ens pot ajudar a regular els nivells de sucre a la sang, ens protegeix la vista i el cor, prevé el càncer...
INGREDIENTS:
350 g de carbassa
Una ceba
Una patata
Sal
Nata liquida
"Picatostes"
PREPARACIÓ:
Primer tallem la ceba, la patata i la carbassa a daus.
Quan esta una mica rossa afegim la patata i la carbassa.
Salpebrem.
Deixem uns minuts que es dauri i afegim aigua.
Deixem que bulli uns 10 minuts fins que la patata i la carbassa estiguin toves.
Treiem una mica d’aigua, i triturem.
Afegim nata líquida i remenem.
I finalment tirem un raig d’oli i afegim picatostes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada