dimecres, 16 de novembre del 2016

TERRATRÈMOL DE SUCRE I MUNTANYES DE FRUITA AMB XOCOLATA


TERRATRÈMOL DE SUCRE

Nosaltres hem posat aquest nom perquè ens hem inspirat amb la forma que a obtingut al final. 
Al Merenga li hem posat terratrèmol ja que ha quedat una pasta dura i escardada com si hagués passat un terratrèmol . 

I al plat de fruita amb xocolata li hem posat el nom de muntanyes de fruita amb xocolata perquè han quedat amb la forma d'unes muntanyes petites.

Ingredients per el terratrèmol:
1 clara
350g de “azúcar flor”

1 cullarada de “maicena”
“papel mantequilla”

  PREPARACIÓ:
  1. Posar la clara, el sucre i una cullereta de “maicena” en un bol, barrejar-ho  i amassar-ho.
  2. Fer petites boles amb la massa i posar-les al microones a potencia màxima (800) durant 30 segons, les girem i posem 30 segons més, amb el paper “mantequilla”.

MUNTANYES DE FRUITA AMB XOCOLATA
  1. Les fruites que hi hagin de tardor
  2.       Xocolata per desfer
    Preparació:
    Tallar la fruita a trossets i posar-los amb uns pals de brotxetes. 
    Desfer la xocolata al microones durant dos minuts.

    Presentació:

    Cobrir les brotxetes de fruita amb la xocolata desfeta.                                                     

   SUGGERÈNCIES:

El Terratrèmol es pot fer amb menys sucre. Si no teniu pals per fer les broxetes poseu-ho al plat directament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada