TERRATRÈMOL DE SUCRE
Al Merenga li hem posat terratrèmol ja que ha quedat una pasta dura i escardada com si hagués passat un terratrèmol .
I al plat de fruita amb xocolata li hem posat el nom de muntanyes de fruita amb xocolata perquè han quedat amb la forma d'unes muntanyes petites.
Ingredients per el terratrèmol:
1
clara
350g
de “azúcar flor”
“papel
mantequilla”
PREPARACIÓ:
- Posar la clara, el sucre i una cullereta de “maicena” en un bol, barrejar-ho i amassar-ho.
- Fer petites boles amb la massa i posar-les al microones a potencia màxima (800) durant 30 segons, les girem i posem 30 segons més, amb el paper “mantequilla”.
MUNTANYES DE FRUITA AMB XOCOLATA
- Les fruites que hi hagin de tardor
-
Xocolata per desferPreparació:Tallar la fruita a trossets i posar-los amb uns pals de brotxetes.Desfer la xocolata al microones durant dos minuts.Presentació:Cobrir les brotxetes de fruita amb la xocolata desfeta.
SUGGERÈNCIES:
El Terratrèmol es pot fer amb menys sucre. Si no teniu pals per fer les broxetes poseu-ho al plat directament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada